luni, 6 decembrie 2010

Buget Alternativ si Siguranta Nationala

Salariile sub 6000 , pensiile sub 3000 si al 13 -lea salariu sa ramana neatinse cum erau la inceputul lui 2010 si cand nu mai exista bani ptr. Sanatate , Agricultura , Dotarile Politiei , SRI si  DIICOT  etc. sa se umble la averile facute din afaceri cu statul , exista un articol in constitutie cu SINISTRU !!!

Un comentariu:

  1. Opriti jefuirea Romaniei!

    De pildă, în România, unde se extrag ţiţei şi gaze naturale şi unde se produce energie electrică, preţurile la carburanţi, la gaze şi curent electric sînt mai mari decît în celelalte ţări europene care importă produse energetice. De ce?

    Fiindcă guvernatorul Isărescu a acceptat, împreună cu preşedinţii Iliescu, Contantinescu şi Băsescu, precum şi cu toate guvernele post-decembriste, ca la populaţie să fie facturate consumurile la cele mai mari preţuri, iar la clientela politică la cele mai mici preţuri.

    Trebuie sa intelegem un adevar neplacut, si anume ca principala resursa naturala a Romaniei, petrolul, a fost vanduta pe nimic companiei austriece OMV, care ni-l revinde la pretul pietei mondiale

    Daca statul roman, ar fi incheiat un contract corect, profiturile OMV-Petrom ar fi contribuit substantial, prin redevente, taxe si impozite, la veniturile bugetului de stat.

    Numai ca, potrivit contractului, redeventele sunt fixate la un nivel ridicol, iar OMV beneficiaza de un regim fiscal preferential, potrivit mai degraba unor zone subdezvoltate decat unei companii bogate, cum a devenit societatea austriaca dupa ce ne-a usurat de rezervele de petrol.

    RăspundețiȘtergere

pe bloguri cautati dupa cuvinte cheie ptr. a fi mai bine avertizati

“Lăsaţii pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă.” Matei,15.14 . NU VA LASATI ORBITI SI DRESATI DE URA !!!

Postări populare

Persoane interesate