sâmbătă, 11 decembrie 2010

Statul este obligat ...

http://www.realitatea.net/basescu-statul-nu-este-responsabil-pentru-fiecare-cetatean-in-parte_781626.html statul este obligat : sa asigure conditii ptr. dezvoltarea armonioasa a fiecarui individ , sa informeze despre pericolele ce vin din zona razboiului psihologic , economic , chimic - alimentar si biologic etc. ptr. ca poporul roman sa nu dispara de pe TERRA asa cum doresc niste CRIMINALI si PSIHOPATI din alte natii si Tradatori romani !!!

Udrea , Boc si sa vedem TRADATORII

http://www.realitatea.net/emil-boc-pdl-a-salvat-romania-de-colaps_781810.html ----- http://www.realitatea.net/udrea-pdl-guverneaza-responsabil-si-curajos-asa-cum-nu-a-mai-facut-nimeni-in-ultimii-20-ani_781812.html acum este timpul cu Demisiile ca sa se vada ca Poporul roman nu poate Trai fara pdl , dar atentie la documentele cu romanii care au salvat Romania de Colaps ,acum sa va vedem cine si cum tradeaza Romania !!!

Liderii ,dependenta si Directia

http://www.realitatea.net/viata-de-deputat-hotel-de-patru-stele-1857-euro-lunar-stau-doar-doua-zile-pe-saptamana_781536.html Directia schimbarii - Haine , alimente , locuinte si masini - liderii tradatori trebuiesc izolati pana cand vor fi vindecati prin tratament psihiatric daca trebuie de dependenta de LUX in timp ce se desfasoara un proces de genocid !

pe bloguri cautati dupa cuvinte cheie ptr. a fi mai bine avertizati

“Lăsaţii pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă.” Matei,15.14 . NU VA LASATI ORBITI SI DRESATI DE URA !!!

Postări populare

Persoane interesate