marți, 13 decembrie 2011

Strazile vor deveni din nou campuri minate

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/taxi-spulberat-de-un-ofiter-de-politie-care-s-a-urcat-baut-la-volan.html

Acum poate va dati seama cine saboteaza Romania impreuna cu opozitia

CITEZ :
Kaput a spus:
(acum 34 min)
răspunde
0
Iata ce se dorea legalizat! Iata pe ce dorea statul roman sa puna taxe! Pe dezumanizare si sclavie. Iar suboameniii care au pus la punct reteaua ar fi devenit cetateni model, care-si platesc taxele si si-ar fi continuat practicile mai abitir! Ce ma cutremura este nivelul moral zero barat al politistilor, judecatorilor si politicienilor complici la asa ceva. Pentru ca asta nu exista pentru ca isi permite un nimeni Clamparu sa transeze femei de vii si sa le dea mainile la caini punandu-le sa se uite cum le sunt mancate membrele. Clamparul este doar un bolnav psihic. Dar nemernicii adevarati, cei haini, sunt judecatorii corupti, politistii corupti, politicienii corupti care protejeaza pe acesti bolnavi de dragul "ciozvartelor" financiare pe care Clamparu sau alti dezechilibrati le arunca.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/victima-clanului-clamparu-daca-nu-se-prostituau-era-mutilate-si-date-la-caini-video_894932.html#ixzz1gPPpDkw9

Mai bine faceti liste cu satanele din opozitie ce vor un numar mare de parlamentari

http://www.ziare.com/politica/comasare-alegeri/comasarea-ticalosiilor-1139297

pe bloguri cautati dupa cuvinte cheie ptr. a fi mai bine avertizati

“Lăsaţii pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă.” Matei,15.14 . NU VA LASATI ORBITI SI DRESATI DE URA !!!

Postări populare

Persoane interesate