vineri, 13 aprilie 2012

Somajul si saracia

Citez :
Rank user: x2
13.04.2012, 18:25
Demonizare in procente
Putem sa gandim la rece, matematic, despre niste procente? Este doar un sondaj. 70% dintre romani cred ca sunt saraci. Este o afirmatie, ca si cum ai spune ca "afara ploua". Nu cred ca are legatura cu parcarile mall-urilor (masinile alea, de le-ati vazut dvs, pot fi ale sefilor sau patronilor? nu toate, desigur). Trebuia demonizarea, neaparat?
ps. Saracia se datoreaza, in special, faptului ca o persoana nu are nici macar un serviciu. Darmite al doilea. Unde se mai gasesc slujbe? Cine face treaba buna a avut de lucru in continuare? Nu cred. Eu, de exemplu, am facut asa ceva, si nu mi-a iesit. Am dat si teste reusite, dar nu am fost angajat, intre timp postul desfiintandu-se. Sau, am fost declarat incompetent fara sa dau vreun test, nu am fost lasat sa arat ce am realizat in cariera mea. De unde isi dau astia seama de competenta sau incompetenta cuiva? Pe pielea mea am verificat ca nu aveti dreptate. 
 http://www.ziare.com/social/romani/nici-saraci-si-nici-cinstiti-1161683

pe bloguri cautati dupa cuvinte cheie ptr. a fi mai bine avertizati

“Lăsaţii pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă.” Matei,15.14 . NU VA LASATI ORBITI SI DRESATI DE URA !!!

Postări populare

Persoane interesate