luni, 6 decembrie 2010

Basescu , politicienii ,Parlamentarii si Starea Exceptionala

Cand Basescu nu are puterea sa stopeze genocidul atunci Parlamentarii trebuie sa ceara urgent stare exceptionala ptr. oprirea genocidului , nu este greu sa vezi cum este nimicita Romania ora de ora , trebuie sa te uiti la stiri interne din mai multe domenii , politicienii sa-si aminteasca ca nu sant singuri in Romania si ca cineva ii monitorizeaza in actiunile de genocid , cateva milioane de romani , care striga impotriva lui Basescu sa se uite ce voteaza parlamentarii in legatura cu impozitarea unor averi , nu va mai uitati la filme SF ca o luati razna mai oameni buni , reveniti la viata reala !

Buget Alternativ si Siguranta Nationala

Salariile sub 6000 , pensiile sub 3000 si al 13 -lea salariu sa ramana neatinse cum erau la inceputul lui 2010 si cand nu mai exista bani ptr. Sanatate , Agricultura , Dotarile Politiei , SRI si  DIICOT  etc. sa se umble la averile facute din afaceri cu statul , exista un articol in constitutie cu SINISTRU !!!

Mamele si Banii ptr. Copii

Trebuie 10 milioane vechi ptr. fiecare copil indiferent de salariu .

pe bloguri cautati dupa cuvinte cheie ptr. a fi mai bine avertizati

“Lăsaţii pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă.” Matei,15.14 . NU VA LASATI ORBITI SI DRESATI DE URA !!!

Postări populare

Persoane interesate