duminică, 20 noiembrie 2011

Viata la tara si unii tineri

http://stirileprotv.ro/stiri/social/au-renuntat-la-tot-ce-aveau-si-s-au-retras-la-tara-decizia-unor-tineri-care-vor-sa-traiasca-liber.html

Scoala si educatie porno

Rank user: x2
astazi, 16:53
Stii ca la intrebarea asta...
Putem raspunde cert negativ...

Nu, profesorii nu sunt barbati. Nu-i asa?
Hai sa fim sinceri. Ce crede Romania despre cum trebuie sa fie profesorul?

Pai in primul rand, e un neica nimeni care lucreaza la stat, pe te miri ce. Iar daca lucrezi la stat - bine, nu pe la ministere sau pe la alte locuri cu inalti tepuitori - ei bine nu poti fi barbat. Lucru care capata consecinte mai mult decat agravante in provincie. Simplul fapt ca esti in acest sistem iti indica o lipsa... de curaj, de tupeu, de pile, de ... orice are nevoie barbatul. Caci ce barbat poti fii undeva in jur de 10 milioane pe luna, asta dupa ce ti-ai facut facultatea? Iti e si rusine sa spui ca ai studiat... Nu, barbatul e un master blaster de care se teme lumea, cu resurse, 4x4 la scara, femei cat cuprinde, nu un.... bugetar!

Si la urma urmei, pot sa ti se scurga ochii oricat dupa starletele in devenire...asta in cazul in care starletele alea chiar se uita la tine, adica trec peste faptul ca esti un bugetar de doi lei... N-ai voie! Nu e legal! E legal pentru toparlanii lor de colegi care injura, fumeaza de sting si asteapta sa-i treci clasa la corijente - nu cumva sa se aleaga scoala cu probleme de la inspectorat, caci politica e sa bagi gunoiul sub pres si sa promovezi toate gunoaiele care nu te respecta nici pe tine nici colegii de clasa, ca sa le dea ulterior cu tifla 'Uite mah eu n-am invatat nimic! Uite ce femei am, ce viata am, iar tu n-ai nimic, ca si dobitocul ala de prof, inveti pe degeaba - nu tu fete, nu tu respect, nu tu nimic. Iar eu mai trec si clasa. Fraiere!' (neaparat, isi mai si accentueaza apartenenta la clasa castigatoare in Romania, clasa smecherului). Este, neindoielnic, rezultatul politicii de ani de zile a inspectoratelor (elevul are intotdeauna dreptate, elevul poate intotdeauna, vinovat e profesorul). La fel ca si in cazul Monnet. Toti elevii zic ca aia e de vina, legea nu, vrea sa-l bage la zdup pe profesor. Iar daca te impinge pacatul sa te distrezi, esti filmat si dat la televizor, facut cu oua si cu otet de crainici TV care iau intr-o luna cat tu intr-un an. Intrebarea e nu daca se merita sa mai fii profesor in tara asta, ci de cati ani nu se mai merita!

Rank user: x4
astazi, 14:15
Banicioiu este produs PSD-Ambramburica dupa cum
multi dintre profesorii tineri cu apetit sexual crescut si cu carte putina tot made by Ambramburica sunt!

N-am auzit de nicio eleva/elev exmatriculat(a) ptr indecenta sau avansuri sexuale facute cadrelor didactice dupa cum nici un profesor care a calarit junele vreo unui liceu nu a fost dat afara din invatamant! Cloaca este atit in invatamant dar si in justitie si media!!!
EDUCATIA este un proces lung si anevoios de care Romania si-a batutu jos in ultimii 20 de ani!!! Urmatorii 5 ani inca vom mai culege efectele guvernarilor de tip mafiot marca PSD-PNL Abramburescu/Anton/Marga.
Daca ipotetic invatamantul s-ar reabilita sub Funeriu,si ar avea un trend bun urmatorii 5 ani efectele vor fi vizibile dupa minimum 10 ani!! Asta daca se asociaza si cu curatirea media de "elitele" comuniste si discipolii lor! Parerea mea :)) !

Rank user: x5
astazi, 15:30
@BloandaChiorulsi..
Ce trist ! Ce trist că romanii se lasă cu ușurință manipulați grosolan de către comuniști ! CARE dreapta romanească ! Numai un naiv poate crede că PDL este "dreapta romanească" !! Cum pot fi comuniștii, securiștii, ceaușiștii din PDL de dreapta ? V-ați pierdut mințile cu toții ? Este de ajuns să vi se vopsească gardul pentru a fi inșelați ? V-a debusolat total comunismul !
Dreapta romanească NU mai există in Romania din 1946 ! TREZIȚI-VĂ ODATĂ ! GÂNDIȚI !
Constantin Răcaru a scris un articol corect. Aceasta este societatea, lumea in care trăim, lumea lui alde A. Cantemir, bătranul care a imbătranit degeaba, a FSN-iștilor care strigau in 1990 "Noi muncim, nu gandim !", a lui Ion Iliescu, omul care atunci cand "apare, soarele răsare", lumea ultimelor scursori comuniste inlăturate de la putere chiar și de dictatorul Ceaușescu, dar pe care o majoritate nătangă (99 %) o votează INCONȘTIENT și IRESPONSABIL.
Cazuri ca cel de la Jean Monnet există de zeci de ani ! Cele mai depravate medii profesionale din Romania sunt : didactic, medical și militar. Aici a existat mereu o relație anormală intre colegi și profesor-elev.
Cine n-a avut măcar o colegă de liceu care s-a culcat cu vreun prof ? Dacă ați știi ce carneală există intre profesori și profesoare, doctori și asistente, ofițeri și subofițere...ați fi invidioși !
Da, fetele de 14-17 ani, in care țipă hormonii ce le aleargă de la gat la mijloc, s-au "culcat" imaginar cu profesorii INAINTE ca aceștia chiar să știe.
PS - uniformele de liceu de altădată, nu mi s-au părut niciodată..hidoase. Și ce-o mai ingrijeam !
Rank user: x3
astazi, 18:43
Educatia capitalista
Educatia banului obtinut prin prostitutie, hotie, imbogatirea rapida prin mijloace injositoare si dezumanizante, promovarea in mass media a tarfelor, si hotilor care traiesc in lux. Bravo natiune !
http://www.ziare.com/scoala/elevi/scoala-cu-felinar-rosu-1134856


pe bloguri cautati dupa cuvinte cheie ptr. a fi mai bine avertizati

“Lăsaţii pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă.” Matei,15.14 . NU VA LASATI ORBITI SI DRESATI DE URA !!!

Postări populare

Persoane interesate