marți, 17 aprilie 2012

Istoria si Eroii Neamului

andrada a spus:
(acum o oră)
răspunde
0
Cum se poate ca niste straini sa ne interzica istoria? Cum se poate sa ne dicteze in tara noastra sa taiem anumite evenimente si personalitati din istorie? Au fost niste evenimente, niste personalitati pozitive sau negative, dar toate tin de trecut si reprezinta istoria Romaniei. Oare africanii si afroamericanii au cerut interzicerea sau stergerea din istoria SUA a perioadei si a personalitailor implicate in infiintarea si extinderea sclaviei pe continentul american? Istoria e istorie si trebuie prezentata asa cum a fost, cu bune sau rele. Nu inseamna sa faci propaganda daca inveti istoria asa cum e ea. Si pana la urma au avut de suferit toate popoarele, dar numai unul se plange mereu, in timp ce celelalte isi vad de prezent si eventual de viitor.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/o-carte-editata-sub-egida-cj-suceava-starneste-indignarea-institutului-elie-wiesel_933796.html#ixzz1sKR8oBMl

Asa se distruge Romania - cu acei bani se pot cumpara produse de la taranii romani

Gustul şi ofertele îi ademenesc pe oameni în restaurantele de acest tip, în care lasă în total în jur de jumătate de miliard de euro pe an.

Rareori se gândesc, însă, şi la sănătatea lor.


pe bloguri cautati dupa cuvinte cheie ptr. a fi mai bine avertizati

“Lăsaţii pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă.” Matei,15.14 . NU VA LASATI ORBITI SI DRESATI DE URA !!!

Postări populare

Persoane interesate