sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Poate va mai treziti unii

http://www.realitatea.net/betivi-la-volan-un-copil-a-murit-alti-patru-au-fost-raniti-intr-un-accident_901969.html    După ce colindătorii au plecat, proprietarul maşinii a constatat că i-au dispărut cheile, acestea fiind luate de unul dintre colindători, în vârstă de 21 de ani, care a plecat cu maşina împreună cu un alt tânăr, spre municipiul Roman.
Din cauza vitezei mari, tânărul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a ciocnit cu un alt autoturism care mergea în faţa sa, acest autoturism fiind proiectat în afara drumului, unde a lovit trei pietoni: doi tineri soţ şi soţie care se plimbau cu un nepot, un copil în vârstă de trei ani.

În urma impactului, copilul a murit, iar cei doi soţi au fost grav răniţi, fiind transportaţi la spital. Maşina furată a intrat pe contrasens şi s-a oprit într-un mal de pământ, unde s-a răsturnat, cei doi ocupanţi fiind răniţi şi transportaţi la spital. Bădeanu a precizat că tânărul care a condus maşina furată din faţa barului nu are permis de conducere. De asemenea, în urma testului cu aparatul etilotest s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,73 la mie.

 http://www.realitatea.net/betivi-la-volan-un-copil-a-murit-alti-patru-au-fost-raniti-intr-un-accident_901969.html#ixzz1inUpHU15  si   http://www.realitatea.net/crima-socanta-o-adolescenta-a-fost-starngulata-si-aruncata-in-canal-video_901951.html

pe bloguri cautati dupa cuvinte cheie ptr. a fi mai bine avertizati

“Lăsaţii pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă.” Matei,15.14 . NU VA LASATI ORBITI SI DRESATI DE URA !!!

Postări populare

Persoane interesate