sâmbătă, 3 septembrie 2011

Betia puterii - DEZASTRU

Citez : O nebunie demna de camasa cu maneci excesiv de lungi!
Biserica Ortodoxa Romana a intrat intr-un fel de betie a banului si a megalomaniei. Acest proiect faraonic menit pesemne sa-l faca nemuritor pe preafericitul Danutz, va inghitii si va spala multi bani pentru care biserica ortodoxa nu vrea sa plateasca impozite si nici sa dea socoteala in vreun fel. Daca mergeti la Manastirea Agapia pictata de Grigorescu veti vedea opere de arta pastrate in conditii in care mucegaiul se simte in nari, clopotnita de la intrare sta sa cada peste vizitatori. Un asemenea monument universal nu e ajutat sa-si recapete stralucirea in schimb, prin diferite mijloace vizitatorii sunt storsi de bani fara impozitare si tva, bani care sunt drenati spre "preafericit". si
BOR cea mai bogata organizatie din Romania.
Megalomania lui Ceasca trebuia sa aiba continuitate pe spatele poporului (ca asa sta bine la Romani) prin acesta catedrala in discordanta totala cu vremurile grele pe care le traverseaza acest popor obidit.
Daca puterea nu se poate baza ferm pe politie atunci singura metoda de manipulare este cea a bisericii,care de mai mult timp primeste stipendii banoase grase de la stat si care face cea mai mare evaziune fiscala (~25-30 miliarde de euro pe an)dar care nu se vede de catre putere.
http://www.ziare.com/social/biserica/catedrala-mantuirii-neamului-va-estompa-palatul-lui-ceausescu-dpa-1118318

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

pe bloguri cautati dupa cuvinte cheie ptr. a fi mai bine avertizati

“Lăsaţii pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă.” Matei,15.14 . NU VA LASATI ORBITI SI DRESATI DE URA !!!

Postări populare

Persoane interesate